søndag, 31 juli 2011

Joomla CMS Sikkerhed

 • Af Michael Sønderup Nielsen

Sikkerhed er en stadigt stigende bekymring for hjemmeside-ejere, især hjemmesider, der f.eks. bruger open source Content Management Systemer (CMS) såsom Joomla, WordPress eller endda Drupal. CMS giver dig mulighed for nemt at vedligeholde en hjemmeside uden nogen former for programmeringsevner.

CMS'er består typisk af en meget kompleks mappe- og fil-struktur, hvor f.eks. Joomla CMS 2.5 består af ca. 10.000 filer og over 1.000 mapper. Dette er endda før der installeres udvidelser. Da disse CMS'er netop er open source, kan hackere downloade dem og søge efter sårbarheder, der vil kunne give dem adgang til dit webhotel. De vil også kigge efter en række sårbarheder i populære udvidelser.

Hvis din Joomla CMS eller udvidelser er forældede, kan din hjemmeside blive kompromitteret lige nu!

Manger glemmer ofte eller tænker slet ikke over, at deres hjemmeside måske er i fare. De koncentrerer sig om at tilføje / opdatere indhold og glemmer at opdatere selve Joomla CMS og alle installerede udvidelser, indtil det er for sent.

Joomlakonsulenten.dk har en professionelle tilgang til sikkerheden på din Joomla CMS hjemmeside. Som ekspert i Joomla CMS, kan du stole på Joomlakonsulenten.dk kan sikre din hjemmeside i mod hackere. Kontakt Joomlakonsulenten.dk nu og få din hjemmeside hacker-sikret, sikkerhedsrådgivning om dit server setup og best practise for at opretholde sikkerheden på din hjemmeside.

Af denne grund tilbyder vi en række sikkerheds-pakker, der passer til alle hjemmesider og alle webmastere, og vi tilbyder en garanti til vores de-hacking ydelser.

Er din hjemmeside hacket? Få renset hjemmesiden hos Joomlakonsulenten, så din hjemmeside er sikker igen! Skriv eller ring til Joomlakonsulenten her

 

Ja tak, få min hjemmeside klar igen

 

Joomla CMS hjemmeside hacket - "Min Joomla hjemmeside er blevet hacket!"

Mange webmastere vågne op om morgenen for at finde ud af, at Google har registreret deres hjemmeside som "blevet kompromitteret« - ifølge Google bliver 6.000+ hjemmesider sortlistet hver dag. Ingen ønsker deres potentielle kunder at se 'Dette websted kan være kompromitteret «eller» Dette websted kan beskadige din computer ". Din virksomhed er "derude" for at tjene penge - ikke miste penge og kunder, fordi din hjemmeside er blevet hacket - det vil potentielt kunne koster noget af omsætningen.

Af denne grund tilbyder Joomlakonsulenten.dk en række de-hacking ydelser, der vil få din hjemmeside de-hacket (læs: renset og funktionsdygtig) inden for 24 timer og en rapport til Google, der fortælle dem, at din hjemmeside er ren og de kan fjerne den fra deres sorte liste.

Joomla CMS Sikkerheds Analyse

En Joomla CMS Sikkerheds Analyse skitserer ethvert aspekt af din hjemmeside og server, som kunne være/blive årsag til risiko for hacking. Disse omfatter:

 • udvidelser, der har kendte sikkerhedsproblemer / dårligt kodede udvidelser
 • out-of-date Joomla CMS
 • forkert mappe og filrettigheder
 • back-up rutine / eller mangel på samme
 • svag brugernavn / kodeord kombination
 • standard bruger-id
 • svag database tabel præfiks
 • installerede udvidelser, som ikke benyttes
 • billige, upålidelige webhotel hosting

En Joomla Sikkerhes Analyse omfatter ikke de-hacking en allerede hacket hjemmesider - Analysen er kun til at finde alle potentielle sårbarheder i din hjemmeside / server set-up.

Joomla CMS Akut De-hack

Et Akut De-hack er den første de-hacking ydelse, der kan få din hjemmeside up and running inden for 24 timer. Denne ydelse er tilpasset webmastere, der ikke aner hvad de skal kigge efter i Joomla CMS mappe- og filstrukturen eller hvordan de får hjemmesiden op og køre igen. Frustrerede webmasters har ofte henvendt sig, fordi de har forsøgt at slette nogle hackede filer, som de havde fundet, men de hackede filer dukker blot op igen nogle timer senere.

Joomlakonsulenten.dk har stor erfaring med at sporer de inficerede filer, der skaber problemerne.

Joomla CMS Dybde De-hack

Hvis din hjemmeside er blevet hacket og du har haft nogen til at forsøge at de-hacke hjemmesiden uden succes, så er denne Joomla CMS Dybde De-hack den rigtige løsning til dig.

Da det ikke er lykkes at de-hacke din hjemmeside tidligere, antages der, at "hacket" er mere dybdegående og vil være mere omfattende at de-hacke. Trods dette tilbyder Joomlakonsulenten.dk de-hack garanti og stadig inden for 24 timer.

De-hack - processen

 1. Din hjemmeside de-hackes inden for 24 timer
 2. Hvis logs er tilgængelige vil vi finde ud af, hvordan hackerne "kom ind"
 3. Hvis logs ikke er tilgængelige vil vi aktivere logføring til fremtidig brug
 4. Vi sikrer sitet imod evt. fremtidige hackerforsøg
 5. Vi installerer vores "Hacker-skyttelse værktøj" der yderligere forstærker hjemmesidens forsvar
 6. Vi vil derefter re-scanne din hjemmeside 7 dage efter at hjemmesiden er de-hacket for at sikre, at den er "ren"
 7. Vi vil derefter re-scanne din hjemmeside 30 dage efter - bare lige for at være sikker...

Hvis din hjemmeside mod forventningen bliver hacket i løbet af disse 30 dage - vi vil de-hacke din hjemmeside GRATIS og re-scan processen starter forfra igen.


FORBEHOLD - Hvis du har bekræftet at kun én hjemmeside er blevet hacket og det viser sig at du har flere inden for samme webhotel - vil de-hackingarbejdet stoppe indtil de andre hjemmesiders problemer er løst En rapport til Google vil kun blive sendt, hvis Google viser en af ​​de følgende meddelelser under dine fortegnelser i Googles søgeresultater.

 • Dette websted kan blive kompromitteret
 • Dette websted kan beskadige din computer

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om sikkerhed mod hacking? Så er du altid velkommen til at spørge Joomlakonsulenten! Du kan ringe eller skrive lige her.

 

Send en besked til Joomlakonsulenten lige her