mandag, 08 maj 2017

Joomla Sikkerheds- og hackerforsikring

  • Af Michael Sønderup Nielsen

Selvom Joomla er skabt til at du kan administrere hjemmesiden selv, er det ikke altid at du kan være opmærksom på nye sikkerhedsopdateringer til Joomla og de installerede udvidelser.

Derfor tilbyder jeg en Sikkerheds- og hackerforsikring til din hjemmeside.

Joomla og udvidelser skal regelmæssigt opdateres for at forbedre funktionaliteten, løse konflikter med andre udvidelser og reparere evt. sikkerhedshuller.

Joomlakonsulenten holder styr på disse sikkerhedsopdateringer og vil sørge for, at din Joomla hjemmeside altid er up to date.

Vil du undgå at din hjemmeside hackes?

Så er en Sikkerheds- og hackerforsikring dit bedste valg!

Din hjemmeside holdes sikker og beskyttet 24-7 året rundt.

Vil du vide mere om alle fordelene, som du får med en Sikkerheds- og hackerforsikring?

Så kontakt mig og få noget mere informationer om, hvad det betyder for dig og din hjemmeside.

 

Ja tak, jeg vil gerne vide mere om Sikkerheds- og hackerforsikringen

 

Sikkerheds- og hackerforsikring indeholder følgende:

Sikkerhedsopdateringer

Ingen systemer er skudsikrer og der er altid behov for at praktisere gode sikkerhedsvaner for at beskytte både computeren og hjemmesiden.

Joomlakonsulenten overvåger meddelelser om mulige sikkerhedshuller fundet i Joomla og Joomla udvidelser. Derefter foretages de nødvendige tiltag for at opretholde det optimale sikkerhedsniveau på din hjemmeside.

Som en del af denne aftalen udføres sikkerhedsopdateringer, opdateringer og rettelser til udvidelserne, når de bliver tilgængelige.

Hvis et muligt sikkerhedsproblem kræver mere omfattende foranstaltninger får vi en snak evt. omkostninger og risici sikkerhedsproblemet kan give.

Joomla Backup

Der laves dagligt backup af hjemmesiden og den tilhørende database. Backupfilerne opbevares på mindst 2 fysisk adskilte lokationer i professionelle datacentre. Med backup'en kan hjemmesiden hurtigt genoprettes, hvis nu uheldet skulle være sket.

Du finder en guide til, hvordan du laver backup med komponentet Akeeba Backup her - Gå til Backupguiden.

Anbefalinger til forbedringer

Med fingrene på pulsen inden for Joomla og udvidelser til Joomla, arbejdes der meget proaktivt med at holde din hjemmesides sikkerhed så optimal som muligt.

Overvågning af Joomla

En væsentlig del af Sikkerheds- og hackerforsikringen er "løbende" at holde øje med din hjemmeside. Opdages der eventuelle problemer eller konflikter eller andet, der kan forbedres, vil du modtage nogle anbefalinger om, hvordan vi kan forbedre arbejdsgangen, organisering af indhold og struktur, brugervenlighed, tekstlayout, design, søgemaskineoptimering og generelle optimering af Joomla hjemmesiden.

 

Vil du vide mere om sikkerheds- og hackerforsikring, så kontakt mig.

Ring 7199 2909 eller skriv en besked her – du får svar inden for 3 timer!

 

Skriv eller ring til Joomlakonsulenten - klik her!