mandag, 08 maj 2017

Hjælp til JOOMLA

  • Af Michael Sønderup Nielsen

Joomlakonsulenten - MichaelJoomlakonsulenten kan hjælpe med at løse alle typer problemer, som måtte være på din Joomla hjemmeside.

Ved at stille de nødvendige spørgsmål finder vi sammen frem til problemets kerne. .

Med mere end 16 års erfaring med Joomla CMS, vil du hurtigt og effektivt kunne få hjælp til din hjemmeside.

 

   

 

Det siger kunderne:

Fremragende proces, god pris og professionel kvalitet

Joomlakonsulenten 5 stjerner

Joomlakonsulenten har lavet mit personlige website og håndterede alt perfekt og hurtigt. Rettelser blev lavet i høj kvalitet og lynhurtigt. En stor anbefaling af Joomlakonsulenten til alle, der vil have høj kvalitet på deres hjemmeside. Stor ros til Michael - hurtigt og proff.

Morten Holck, Mortenholck.com

 

Hurtig hjælp, stor Joomla knowhow og utrolig god service

Joomlakonsulenten 5 stjerner

Michael yder en super god service og problemet bliver tit lavet indenfor få timer - lige med hurtig hjælp, som jeg tit har brug for. 

Han hjælper også med småfejl uden beregning, som er et plus i min bog. Det viser at Michael er engageret i sit arbejde og er god kundeservice.

Michael har et meget stort kendskab til Joomla. Det sammen med hurtig hjælp, er grunden til at jeg kun kan anbefale Michael.

Mads Andersen, Vagtselskaber.info

Den bedste service jeg nogensinde har modtaget!

Joomlakonsulenten 5 stjerner

Jeg kan på det varmeste anbefale Michael fra Joomlakonsulenten.dk. Havde flere problemer med mine Joomla hjemmesider pga. mit webhotel havde opdateret flere af deres systemer. Jeg stod og skulle på ferie et par dage efter, men mine hjemmeside kunne ikke efterlades.

Desperat gik jeg på iværksætterportalen Amino.dk for at finde hjælp. Joomlakonsulenten kontaktede mig med det samme, og oplevede at få den bedste service jer nogensinde har oplevet. Michael hjalp mig med at få alle mine Joomla websites op at køre igen - nu kunne jeg tage på ferie uden bekymringer.

Jeg kan på alle tænkelige måder anbefale Joomlakonsulenten.dk til alle der behøver hjælp med deres Joomla hjemmesider. Mine kommende ordrer omhandlende Joomla lander hos Michael og Joomlakonsulentens skrivebord i fremtiden!

Jonas Krogslund, Pravour.dk

 

Absolut god og hurtig kundeservice!

Joomlakonsulenten 5 stjerner

På mit Joomla dealsite havde jeg et "større" problem. Jeg havde længe selv prøvet at finde fejlen, hvorfor indkøbskurven ikke gad at tilføje varer til kurven i Safari-browseren. Skrev i Joomla CMS Facebook-gruppen og 1 times tid senere, svarede Michael på mit opslag. Michael stillede nogle gode spørgsmål indtil problemet, fik et login til administration og efter små 10 min. var problemet løst.

Alt i alt, super god oplevelse og hurtig service, en god forståelse og venlig attitude.

Det bliver et KÆMPE ja tak fra mig til at bruge Michael som Joomla konsulent på nogle af mine løsninger.

Mads Hartmann, Tilbudsdeal.dk

 

Skriv eller ring til Joomlakonsulenten - klik her!