Joomla CMS Blog

17. maj 2017

Joomla 3.7.1 udgivet

  • Af Michael Sønderup Nielsen

Joomla! 3.7.1 er en sikkerhedsopdatering i 3.x serien, som lukker et kritisk sikkerhedssårbarhed og flere fejlrettelser.

Da opdateringen er en sikkerhedsopdateringen, kan jeg kun anbefale dig, at du opdaterer din Joomla hjemmeside. Her finder du en guide til, hvordan du sikkerhedsopdaterer din hjemmeside.

17. maj 2017

VIGTIG Sikkerhedsopdatering - Joomla 3.7.1

  • Af Michael Sønderup Nielsen

Onsdag d. 17/5-2017 udsendes der en kritisk sikkerhedsopdatering, som indeholder både fejlrettelser og lukning af et sikkerhedsbrist.

Derfor er det vigtigt, at du opdaterer din Joomla hjemmeside.

Husk at lave en backup først!

Her under finder du links til backup- og opdateringsguidene.

12. august 2013

Løsningen på Strict Standards-fejl på Meebox webhotel

  • Af Michael Sønderup Nielsen

Meebox.dk har i august 2013 opdateret PHP versionen fra 5.3 til 5.4. Konsekvensen har været at en del Joomla 1.5 og 2.5 hjemmesider pludselig meldte en Strict Standard-fejl. Joomla 1.5 kan ikke uden videre fungere med PHP 5.4, men der findes heldigvis en løsning, så fejlmeldingerne forsvinder. Det samme gør sig gældende med Joomal 2.5, hvis der vises Strict Standard-fejl.

2. august 2013

Sikkerhedshul afsløret i Joomla CMS

  • Af Michael Sønderup Nielsen

Der er blevet udgivet en MEGET kritisk sikkerhedsopdatering, der lukker et stort sikkerhedshul i alle Joomla versioner. Opdateringen vil forhindre hackere at uploade inficerede filer til din Joomla hjemmeside.

Sikkerhedshullet er så alvorlig, at man også har lavet en opdatering til Joomla 1.5 på trods af, at 1.5'eren er udfaset og egentlig ikke supporteres længere.

11. juli 2013

Næste stop - Bahnhof Reklame- og webbureau

  • Af Michael Sønderup Nielsen

Det går stærkt.

I april 2013 relancerede jeg Sønderup Design med et mere sigende navn - Joomlakonsulenten. Det blev også til nyt logo og ny hjemmeside (www.joomlakonsulenten.dk).

De seneste par år har jeg haft et tæt samarbejde med art director Rune Breinholt Andersen alias breinholtandersen.dk, hvor vi har arbejdet med fælles projekter. Vi har ofte "flirtet" lidt med tanken om at slå pjalterne sammen og nu GØR VI DET!

22. marts 2013

Min Joomla hjemmeside er 100% hackersikret…!

  • Af Michael Sønderup Nielsen

Okay! Indrømmet! Ingen hjemmesider er 100% sikker mod et hackerangreb! Men man kan tage sine forholdsregler, der gør det mindre frustrerende, hvis du det skulle ske. Og det er netop frustrerende, hvis ens hjemmeside bliver hacket.

Det er lidt lige som, når man har haft indbrud og der er blevet rodet rundt i hjemmet (ikke at jeg har prøvet at have indbrud, men jeg kunne forstille mig, at det var lidt den samme følelse).

20. marts 2013

Joomlakonsulenten får nyt hovednummer

  • Af Michael Sønderup Nielsen

iPhone - Joomlakonsulenten.dkJoomlakonsulenten.dk kan nu kontaktes 24/7 på 71 99 29 09. Som altid står Joomlakonsulenten tilrådighed for alle typer Joomla opgaver.

Er din Joomla hjemmeside blevet hacket, så ring eller send en e-mail. Joomlakonsulenten har stor erfaring med at de-hacke Joomla hjemmesider.

Få din hjemmeside up and running inden for 24 timer - med garanti.